vores historie

hvem er vi?

VI HAR MERE END 35 ÅR ERFARING

Bredgades Ny Autolakering, beliggende i hjertet af Brønderslev, har siden sin grundlæggelse i 1957, stået for fremragende autolakering. Efter overtagelse af Flemming Hansen i 1994, har værkstedet gennemgået en omfattende renovering, og fremstår nu som en topmoderne autolakering med to effektive sprøjtekabiner til personbiler, varebiler og industri lakering.

 

Vores centrale beliggenhed giver os mulighed for at have en tæt kontakt til vores kunder og levere vores service til stort set hele Vendsyssel. Som ledere inden for autolakering i Nordjylland, tilbyder vi høj kvalitet til kunder i hele regionen. Med over 35 års erfaring, er vi anerkendt for vores gode arbejde og evne til at overholde tidsplanen. Kundetilfredshed står altid i fokus, og vi sikrer altid et kvalitetsarbejde til vores kunder.

Autolakering aalborg

Vores historie

Bredgades Ny Autolakering har eksisteret siden 1957, og du kan forneden læse historien omkring virksomheden, og overtagelsen af den nuværende ejer i 1994. 

Ønsker du at høre mere?

Hvis du ønsker at høre mere om vores tjenester, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne fortælle dig mere om vores erfaringer og kompetencer, og hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

Blank Form (#3)